Proizvodi

Certificirani smo kao 100% prirodni što znači bez dodanih sastojaka, bez pojačivača mirisa, bez filera, bez pesticida i drugih hemijskih sastojaka.

Naši proizvodi

Prodajemo ulja, uzgajana i destilirana od strane B-Oils-a i lokalnih poljoprivrednika.

Pružamo širok spektar najkvalitetnijih esencijalnih ulja koje se mogu proizvesti u Bosni za sva osjetljivije tržište, posebno u aromaterapiji i kozmetici, gdje su provenijencija i osigurana kvaliteta najvažniji.

B-Oils nudi vakum destilirana ulja proizvedena vakumskom parnom destilacijom sirovina.

Organska proizvodnja

Pristupačna, visokokvalitetna ulja za sve koji traže prirodne, terapeutske i efikasne proizvode.

Linija esencijalnih ulja:

Esencijalna ulja su aromatični tekući sastojci koji se ekstrahiraju iz cvijeća, kamilice i limuna, bora, jele, bobica smreke, divlje mrkve itd. Široko se koriste u farmaceutskoj, kozmetičkoj i parfemskoj industriji. Kemijski spojevi u esencijalnim uljima su fenoli, aldehidi, esteri, organske kiseline, alkoholi, laktoni, kumarini, furokumarini.

Hidrolat (cvjetna voda) je vodena otopina zasićena sastojcima eteričnog ulja. Pretežno otapa hidrofilne tvari tako da hidrolat (cvjetna voda) ne sadrži iste omjere sastojaka kao esencijalno ulje. Bit će više kiselina, nešto alkohola i aldehida, dok će biti puno manje terpentina i seskviterpena, koji su vrlo hidrofobni.

Linija hladnog prešanog ulja

B-Oils nudi i 100% prirodna hladno prešana ulja iz raznih sjemenki i orašastih plodova.

Hladno prešano ulje proizvodi se metodom poznatom kao ekstrakcija hladnom prešom. Metoda ekstrakcije ulja hladnom prešom se izvodi prešom uljanog sjemena, kao i mnoga druga ulja. Međutim, jedinstven je jer ne uključuje dodatna kemijska otapala ili toplinu.

U našoj ponudi možete pronaći: ulje sjemenki šipka, ulje šipka, bademovo ulje, orahovo ulje, lješnjakovo ulje, kokosovo ulje.

Pasta je nusproizvod proizvodnje hladno prešanih orahovih ulja. Sediment sakupljen tijekom taloženja dreniranog ulja.

Top

Prirodom do zdravlja uz 100% ČISTA PRIRODNA ESENCIJALNA ULJA.

Pratite nas!